perjantai 16. toukokuuta 2014

Buzzaamassa ThermaCare lämpötyynyjä



Ilokseni pääsin testaamaan Buzzadorina ThermaCaren lämpötyynyjä ja olen kyllä kohderyhmää todellakin. Kauratyynyhän minulla on käytössä jatkuvasti ja saunan kuumuutta käytän hyödykseni myös kipujen lievittämisessä.

Olen sairastunut siis vakavasti sisäilmasta ja homeista ja sen mukana olen saanut monikemikaaliyliherkkyyden. Ennen olin terve kuin pukki. Sairastin flunssan kerran-kaksi vuodessa. Siinä kaikki. Kuumettakaan minulla ei ollut juuri koskaan. Lapsena oli korvatulehduskierre, mutta sekin saatiin kitarisaleikkauksilla kuriin. Nykyään ei ole päivää, etteikö johonkin koskisi. Ja hajut tekevät oloni vielä enemmän tukalaksi, saan hajusteista/hajuista fyysisiä ikäviä oireita. 

Mutta sitten itse asiaan. Sain pakettini eilen ja kiva kun sainkin jo nyt. Pelkäsin, että ennen reissua en sitä saa. Ehdin heti testaamaan tuotetta. Minulla on käytössäni siis ThermaCaren niskahartiaseudulle tarkoitettu lämpötyyny. Avasin pahvipaketin ja sisällä oli vielä pussi, joka piti avata. Helposti aukesi, saksia tulee käyttää varoen, ettei itse tyyny rikkoonnu. Lämpötyyny siis aktivoituu kun pääsee kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain n. 30 minuutin ajan. Hoitolämpötila on 40 c.


Laitoin tyynyn hartioille ja tässä melkein olisi hyvä olla kaveri apuna. Tai peilin edessä tehdä. Pitkät hiukset on syytä myös kiinnittää ensin kiinni ylös, ettei ne roiku edessä. Tein siis kaikki virheet :). Yksin tyynyä laittaessa tuli myös  se ongelma, että kun kädet oli ylhäällä niin kun kiinnitti tarrat kiinni niin kädet alas laittaessa huomasi, että keskelle jäi "pussi", tyyny oli ilmassa. Eli kuten ohje käski tehdä, ensin toinen reuna kiinni sitten toinen reuna, mutta itse myös laskisin toisen käden tässä vaiheessa alas, että saisi kropan oikeaan asentoon, eikä "pussia" tulisi.

Lämpötyynyssä on tarrat vain sivuilla, mikä minun mielestäni ei ole riittävästi. Jouduin myös korjaamaan tyynyn asentoa, irroittamaan tarraa ja sitten tarra ei enää pitänytkään kunnolla. Ohjeissa kerrotaankin, että älä kiinnita tyynyä useammin kuin kaksi kertaa, liiman teho heikentyy. Minun mielestäni lämpötyynyn koko reunojen tulisi olla sen verran leveät, että sitä pääsisi kiertämään tarrat.

Tässä nyt kuvaa lämpötyynystä ja itse tussilla piirsin sivuille nuo viivat havainnollistamaan, missä tarrat kulkevat. Eli viivasta ulospäin on tarraa.


Laitoin siis illalla kahdentoista aikaan niska-hartiaseudulle tuon lämpötyynyn ja ennen kun aloin nukkumaan niin revin irti :). Koska olin joutunut toista tarrapuolta irroittamaan ja aukomaan ja näinollen se ei enää kunnolla pysynyt. Pelkäsin, että lämpötyyny löytyisi tukastani aamulla :).

Keksin laittaa lämpötyynyt ranteeseen, johon tuikki kipu ikävästi. Kun kolottaa melkein jokaista kropan osaa niin aina löytyy paikka, mihin laittaa. Aamulla lämpötyyny oli edelleen paikallaan. Otin irti ja laitoin lonkan/alavatsan kohdalle, jossa minulla on kroonisesti myös kipua. Kokeilin myös laittaa selkään lavan kohdalle pitkittäin, mutta tarrat eivät enää pitäneet. Mutta lämpöä riitti vielä aamullakin ja ThermaCarehan lupaakin, että siitä riittää 8 tunniksi hoitavaa lämpöä. Paikkansa piti ja ylittivätkin lupaukset.

Nyt otan muutaman lämpötyynyn reissuun Kreikkaan mukaan ja kokeilen näitä siellä. Vaikka lämpöhoitoa siellä varmasti saa muutenkin. Toivottavaa toki olisi, ettei tarvitsisi lämpötyynyyn siellä turvautua, mutta parempi olla kuitenkin mukana.



  • Tehokkaaseen ja kohdennettuun kivunlievitykseen lihaksissa ja nivelissä seuraavien olotilojen yhteydessä: lihasjännitys, ylirasitus, venähdykset, revähdykset ja nivelrikko (artroosi).
  • Lievittää kiputiloja selässä, niskassa, hartioissa tai ranteissa.
  • Helppo käyttää. Lämpötyyny aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 C).
  • Pitkäkestoinen kivunlievitys: 8 tuntia hoitavaa lämpöä niskalle, hartioille tai selälle.
  • Kliinisesti todistettu vaikutus*
  • Syvä lihasrentoutus.
  • Ei sisällä lääkeaineita.
  • Ohut, miellyttävä, huomaamaton ja hajuton.
  • Saatavilla apteekeista.
  • Pakkauskoot:
    Niska, hartiat ja ranteet, 3 kpl/ pakkaus, 11,50 €.
    Alaselkä ja lonkat, 2 kpl/ pakkaus, 11,50 €.

Mitä tämä Buzzaaminen sitten on ? No ainakin se on mukavaa. Lue lisää linkin takaa ja tutustu buzzaamiseen

http://www.buzzador.com/fi/page/tunnistatko-itsesi

torstai 8. toukokuuta 2014

Olen ollut hiljaa, nyt puhun suuni puhtaaksi :)

Heippa !

Hiljaiseloa on blogissani ollut, syynä se, etten ole jaksanut. Eikä ole huvittanut. En silti blogiani poista, koska varmasti joskus tulee se hetki kun minulla on asiaa :). Tai olen jotain tehnyt.

En ole juurikaan viime aikoina leiponut. En ole myöskään askarrellut :). Enkä ole tehnyt koruja, saati fimojuttuja. No, yhden kerran fimoilin.

Vähän väsyttää ja olen nyt käynyt töissä, mökkeillyt ja hieman liikkunut. Siinäkin jo on hommaa, etenkin tuolla mökillä.

Tässä bloggaamisessa ärsymursuttaa sekin, että pitäs aina jaksaa pienentää kuvat. Ai että se on rasittavaa :). Mä haluan, että homma hoituisi helposti niinkun ennenvanhaan vuodatuksessa hoitui. Hitsi kun sekin kaatui. Muistattekos aikaa vuodatuksessa ? Minä niin tykkäsin siitä. Vaikka onhan täälläkin puolensa.

Muttajoo, turha valittaa pienistä :). Nytkin yritän parhaillaan pienentää kuvia, jotta voin näyttää teille mitä mää oon touhunnut. Koska en mää ihan laiska ole kuitenkaan ollut. Ja onko se laiskuutta ensinkään jos vaan keskittyy elämiseen, omaan jaksamiseen.

Alkuvuosihan me asuttiin evakossa. Pari kuukautta. Tässä vielä oma koti, yläkerta. Kaikki tavarat piti roudata yläkertaan, evakkoon vietiin vaan tarpeellinen. 





Evakossa asuessa me lennettiin.
 

ja lennettiin...

Löydettiin itsemme Roomasta, sinne vie kaikki tiet, myös lentotie.
 




Paavikin sattui olemaan työvuorossa. Eikä me tiietty, mutta hyvä kun satuttiin paikalle. Vaikkei juurikaan Paavin puheesta mitään ymmärretty. Tässä kuvassa Paavia vielä odotetaan, oli vaan levittänyt lakanansa tuulettumaan.
 


 Palattiin evakkokotiin.

Vain tarpeellinen mukana

Sisustustikkaat :D

Piti tehdä lisäpöytiä pahvilaatikoista.


Eteisen pöytä
 

Yöpöytä

  Muovipusseille putkilo tehty muovikalvosta, isosta ja kuminauhasta.


Herkuteltiin evakossa...

Ja jaksoin leipoakin.

Nyt on oltu mökillä vapaapäivät

Mulle iski into putsata mökin lattia ja listanvierukset ihan kunnolla. Konttasin lattialla ihmesienen kanssa. Se on oikeesti tosi ihmeellinen sieni !

Tässä ennen kuva

Ennen hinkkausta

Ennen ihmesientä

Jälkeen ihmesienen. Käytin myös vähän hajusteetonta yleispuhdistusainetta, josta olin tehnyt laimennoksen. Että sain kaikki pahimmatkin tahrat pois. 
 

Jälkeen. Kulumia lattiassa, ne ei ole likaa.

Ihmesieni on ihmeellinen.